Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър бТВПодходът към управлението на епидемията трябва

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър бТВПодходът към управлението на епидемията трябва
Коментари Харесай

Петър Москов: Повече нищо не бива да се затваря, без локдаун

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър бТВ

Подходът към ръководството на епидемията би трябвало да бъде заменен съществено. още след първия локдаун трябваше да забележим какво е. Сега сме готови, колкото би трябвало да бъдем, знаем, какъв брой знае целия свят, имаме навиците. Т.е. положителни ограничения няма за затваряне. Аз желая да имам вероятност пред себе си. Начинът да се борим с тази зараза е да се промени метода. Не от затваряне до затваряне. Трябва ни държавност, която споделя, че повече няма да затваряме. Затварянето е измиване на ръцете и страдалчество за хората.

Това разяснява в ефира на бТВ някогашният здравен министър доктор Петър Москов.

Когато има повишаване на случаите, би трябвало да има всеобщо тестване и уединяване на болните. Останалите би трябвало да вървят на работа и учебно заведение. Ако желаете и на механа. Така че държаване не би трябвало да затваря повече оттук-нататък, уточни той.

Ако всички се затворим у дома, ще има по-малко пациенти в лечебните заведения с коронавирус. Здравната система би трябвало да може да обслужва потребностите на обществото. Когато приказваме за справяне, би трябвало за приказваме за проект по какъв начин излизаме от рецесията. Цялата здравна система би трябвало да може да се задейства, разяснява той.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР